Basistekenen kinderen van 9 tot 12 jaar Tekenen is jouw favoriete hobby! En je wil écht leren tekenen. Tijdens deze cursus leggen we je stap voor stap uit hoe je dat doet. In een mum van tijd leer je tekenen wat je nooit eerder kon.

Tekenen

  • door

Het getekende beeld

TEKENEN IS DE BASIS VAN ALLE BEELDENDE KUNSTEN

Waar ook ter wereld met een minimum aan materiaal is tekenen één van de meest goedkope, eenvoudigste en directe manier om iets tastbaar en zichtbaar te maken. Het ‘vrije tekenen’ of het tekenen met de vrije hand is een discipline die aan de basis ligt van alle beeldende kunsten. Veel mensen verkiezen nogsteeds het tekenen met de vrije hand boven het technische en het digitale tekenen. (beleving is veel anders, waarde van iets tastbaar).

BasisTekenen: Het is lange tijd geleden dat je nog hebt getekend of je meent dat je het tekenen helemaal verleerd bent. Hoe zat het nu weer met perspectieven, compositie en hoe breng je volume in een tekening. Deze cursus is op maat van de startende tekenaar gemaakt.  In x lesdelen leer je alle beginselen van het tekenen tot verwezenlijken eindresultaat.
Basis Portrettekenen: Is het van de lagere school geleden dat je nog met een potlood getekend hebt en wil je in x delen tijd of een frontaal portret kunnen tekenen?
Wij hebben een programma uitgewerkt dat voor iedereen mogelijk is.
Basis Stilleventekenen: Bloemtekenen, Glas- en metaaltekenen
Basis Landschaptekenen:

Cursus Instructor

admin admin Auteur