Meteen naar de inhoud

Basisschilderen volwassenen

Basisschilderen

Je wil een landschap, portret of stilleven schilderen maar mist nog elke kennis van materialen en wat je er precies allemaal mee kan.

Kom met dit programma alles hierover te weten.  Welke verfsoorten, dragers, penselen, … en hoe deze te gebruiken.

Inbegrepen: alle materialen, snack, warme- en frisdranken.

Wij houden het graag veilig en laten daarom maximaal 4 inschrijvingen per cursus toe

Voorkennis
Moeilijkheidsgraad

€ 295,- BTW incl.

Basisschilderen Je wil een landschap, portret of stilleven schilderen maar mist nog elke kennis van materialen en wat je er precies allemaal mee kan. Kom met dit programma alles hierover te weten. Welke verfsoorten, dragers, penselen, … en hoe deze te gebruiken.
Basis van het schilderen. Je wil een landschap, portret of stilleven schilderen maar mist nog elke kennis van materialen en wat je er precies allemaal mee kan. Kom met dit programma alles hierover te weten. Welke verfsoorten, dragers, penselen, … en hoe deze te gebruiken.
Basis schilderen. Je wil een landschap, portret of stilleven schilderen maar mist nog elke kennis van materialen en wat je er precies allemaal mee kan. Kom met dit programma alles hierover te weten. Welke verfsoorten, dragers, penselen, … en hoe deze te gebruiken.

Programma overzicht: Basisschilderen volwassenen

Elk programma bestaat uit 9 dagdelen van telkens 3 uur

Avondprogramma basisschilderen

Weekprogramma basisschilderen

Met Patrick Teugels

Hyperrealistisch portretschilder, voormalig docent Koninklijke Academie Antwerpen.

Testimonials

5/5
Fantastisch hoe op zo'n korte tijd een 12 jarige wordt opleidt en begeleidt om een portrettekening te maken! Een sterke aanrader als je in een aantal weken een portrettekening wil kunnen neerzetten. Dit smaakt naar meer... Ik zou het iedereen aanraden! Bedankt Yaddoo!
Ilse
5/5
Onvoorstelbaar wat ik allemaal geleerd heb op een paar dagen. Over alles is duidelijk al zoveel nagedacht : terwijl je bezig bent met het tekenen of het schilderen van een portret, krijg je toegepaste anatomielessen, kunstgeschiedenis, kleurtheorie, vragen over wat je van een portret kan of wil maken en bovendien een nog heleboel kneepjes van het vak en technisch advies. Een droom voor iedereen die portret-tekenen en schilderen wilt aanleren. Alvast bedankt Meester 😉
MURIEL cOLANGELO

Nieuwgierig hoe wij werken?

Op de hoogte blijven van nieuwe cursussen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Je hebt je succesvol ingeschreven voor onze maandelijkse nieuwsbrief

Er is blijkbaar was verkeerd gelopen. Probeer het nog eens. Lukt het niet, stuur ons dan gerust een email

Met uw akkoord sturen wij u maandelijks een nieuwsbrief met interessante kunsttips en nieuwe cursussen. Wij gebruiken uw persoonsgegevens enkel hiervoor.